Monday

#~#Feyenoord en Club Brugge live naar de radio commentaar en dekking

Feyenoord :  2  --   1   : Club Brugge

EINDE

85': Vazquez probeert het nog eens met een vrije trap. Maar de Spanjaard trapt over.

78': Door de vele wissels is de schwung eruit bij Club Brugge. Feyenoord zoekt naar de gelijkmaker.

66': Janmaat probeert het van ver. De bal gaat rakelings naast het doel van Kujovic.

50': GOAL! Strafschop. Vadis wordt foutief gestopt in de zestien meter. Hij trapt de bal zelf in doel: 1-2.

47': GOAL! Boëtius komt naar binnen en trapt, de afgeweken bal valt achter Kujovic in doel: 1-1.

46': Mémé Tchité en Birger Verstraete komen in de ploeg voor Ivan Trickovski en Refaelov.

RUST: na 45 minuten staat Club Brugge met 0-1 voor tegen Feyenoord na een werkelijk schitterend doelpunt van Bacca.

43': Het tempo ligt vrij laag. Kansen zijn schaars.

31': Pellé schiet over het doel van Kujovic.

29': Fredrik Stenman gaat wel heel stevig door op Achahbar. Een domme en onbesuisde overtreding.

26': Victor Vazquez komt Niki Zimling vervangen. Die lijkt een blessure te hebben.

22': Kujovic kent geen problemen met een afstandsschot.

17': Alweer een poging van de Israëlier. Maar zijn schot gaat naast.

15': Refaelov met een knappe volley, maar zijn poging wordt afgeblokt. Blauw-zwart heeft er een sterk eerste kwartier opzitten.

11': GOAL! Bacca brengt Club met een wereldgoal op voorsprong. Vanap veertig meter trapt hij de bal héérlijk over de doelman. Wat een doelpunt!

09': Vadis wordt diep gestuurd maar hij kan niet goed bij de bal.

06': Kujovic moet een eerste keer redding brengen op een afstandsschot.

Aftrap: Feyenoord staat momenteel vierde in de Nederlandse Eredivisie. Het speelt met zijn beste elftal. Ook Graziano Pellé, de Italiaanse aanvaller, die dit seizoen al veertien keer scoorde in veertien competitiewedstrijden, speelt mee.

Opstelling Club Brugge: Vladan Kujovic, Fredrik Stenman, Laurens De Bock, Oscar Duarte, Tom Hogli, Ryan Donk, Niki Zimling, Vadis, Lior Refaelov,Carlos Bacca, Ivan Trickovski.

Opstelling Feyenoord: Mulder; Janmaat, De Vrij, Mathijsen, Martins Indi; Clasie, Vilhena, Immers; Achahbar, Pellè, Boëtius

Audio: Aanvoerder Stefan de Vrij over Feyenoord - Club Brugge

Audio: Erwin Mulder over de wedstrijd tegen Brugge

Feyenoord heeft het trainingskamp in Marbella afgesloten met een 2-1 nederlaag tegen Club Brugge, de huidige nummer vier van België. Jean-Paul Boëtius was trefzeker namens de Rotterdammers, die vorige week ook niet wisten te winnen van AGOVV (0-0).

Zo'n 400 Feyenoordsupporters waren in Marbella getuige van de nipte nederlaag. Al na twaalf minuten kwam Club Brugge op voorsprong. Carlos Bacca schoot op schitterende wijze de bal achter doelman Erwin Mulder. De aanvaller zag de Rotterdamse doelman ver voor zijn doel staan en haalde vanaf bijna vijftig meter uit. Het prima spelende Brugge had kort daarna op 2-0 kunnen komen, maar Lior miste van dichtbij.

Na twintig minuten spelen kwam Feyenoord beter in de wedstrijd maar tot echt grote kansen leidde dat niet. Vlak voor rust moest Lex Immers het veld verlaten. De middenvelder had een lichte blessure en werd vervangen door Ruud Vormer. Met Vormer in het veld kwam Feyenoord net na rust op gelijke hoogte. Jean-Paul Boëtius zag zijn aangeraakte schot in het doel belanden. Lang van die gelijkmaker kon Feyenoord niet genieten. Via Odjidja Ofoe Vadis kwam Brugge namelijk weer op voorsprong. De aanvaller werd door Mulder neergelegd in het strafschopgebied, reden voor de scheidsrechter om Brugge een penalty te geven. Vadis wist daar wel raad mee: 1-2.
Een kwartier voor tijd was Feyenoord nog dicht bij een remise. De ingevallen Guyon Fernandez schoot met scherp, maar zag zijn treffer afgekeurd worden wegens buitenspel. Ook Tonny Vilhena had de gelijkmaker op zijn schoen, maar werkte de bal naast.
Volgende week zondag hervat Feyenoord de competitie. De Rotterdammers reizen af naar Amsterdam, waar het duel met Ajax op het programma staat.
Opstelling Feyenoord: Mulder, Janmaat (79' Leerdam), De Vrij (79' Van Beek), Mathijsen (59' Nelom), Martins Indi, Clasie (59' Singh), Vilhena, Immers (39' Vormer), Achahbar, Pellè (59' Te Vrede), Boëtius (59' Fernandez).

Scoreverloop:

12' Carlos Bacca 0-1

48' Jean Paul Boëtius 1-1

52' Odjidja Ofoe Vadis 1-2 (strafschop)