Ads 468x60px

Saturday

Danmark - Canada live tekst kommentar, score, og dækning direkte IIHF Ishockey VM gratis 4,5,2013

Det var alt herfra for nu. Husk at følge Danmarks A-VM her på tv2.dk
Selvom vi tabte, kan man godt være stolt over den danske indsats. 2. periode, som bød på to scoringer fra Canada, blev spillet med otte minutter i undertal, og Danmark formåede alligevel at stå imod. Kampens resultat har uden tvivl givet blod på tanden til et dansk hold, som egentlig bare kæmper for overlevelse ved A-VM.
Det blev til et nederlag til danskerne på 3-1. Vi rystede ishockey-giganterne med vores tidlige mål, men canadierne viste hvorfor, at de er favoritter til at tage guldet ved dette VM.
Simon Nielsen er tilbage på mål, efter et mislykket angreb
Det ser ud til, at den danske målmand bliver hevet ud, så vi får en ekstra spiller på banen. Det bliver Kim Staal
2 minutter tilbage, og Canada er fuldtallige
Canada ser ikke ud til at være mærket af, at være i undertal. Deres offensiv er så stærk, som den kan være.
Så kom der en udvisning til Canada. Deres tredje i hele kampen. Nu skal vi udnytte powerplay-situationen, og lave nogle mål!
Det begynder at se sort ud for dansk point i denne kamp. Canada er suveræne lige nu, men vi kæmper for besiddelse af pucken.
Danmark har kun haft to skud på mål i 3. periode, mod Canadas 10.
Så kom målet til 3-1. Målscorer til 1-1, Matt Duchene, laver slalom mellem de danske spillere, og scorer. Her viser Canada deres særklasse. Matt får det til at se ud som om, at forsvaret står stille.
Danmark tvinger canadierne til at afslutte langt fra mål. Selvom der er mange chancer til dem, så formår vi at redde situationen gang på gang. Vi er atter fuldtallige.
Kiril Starkov med den anden store chance til danskerne. Og netop nu endnu en dansk udvisning, denne gang til Mads Christensen. Det ser ikke godt ud.
det ser ud til, at danskerne har fundet balancen, der gjorde 1. periode så god. Vi er gode til at cleare i forsaret, og så formår vi også at lave fint pasningsarbejde, der en gang imellem bliver til målchancer
Mads Christensen havde en kæmpe chance, men intet mål
Danmark har kunnet spille op til canadierne, så hvis vi undgår unødvendige udvisninger, kan vi stadigvæk være med i kampen
Så er vi i gang med sidste periode
Otte af periodens 20 minutter blev spillet i undertal. Vi kan være taknemmelige for, at der kun står 2-1 til Canada, mens vi går til pause, for muligheder har der været nok af.
Endnu et dansk undertal, da Markus Lauridsen skyder pucken ud af banen. Vi skal altså igen spille perioden ud i undertal.
Selvom Canada har scoret to mål, så er Danmark stadigvæk med i kampen. Husk på, at begge mål blev begået i powerplay-situationer, som Canada trods alt har haft tre af i denne periode.
Endnu et mål til Canada, der nu er foran, 2-1. Målet blev begået af Steven Stamkos.
Selvom vi holdt fortet i undertalssituationen, så kunne vi ikke undgå en scoring fra Canada, med de mange muligheder de fik opbygget. Endnu en udvisning til Danmark, og vi har nu givet Canada 6 minutter i overtal i denne periode
Mål til Canada fra Matt Duchene. 1-1 står der nu.
Den danske målmand Simon Nielsen har haft 14 skud direkte på sig indtil videre, og han har taget dem alle.
Endnu en dansk udvisning til Morten Green. Han har nu givet Canada 4 min med en ekstra spiller på banen i denne periode.
Canada er meget farlige lige nu. Powerplayet slutter uden mål, men det canadiske angreb lagde hårdt pres på Danmark.
Stor mulighed til canadierne, deres første egentlige mulighed i denne periode. danskerne formår ikke at lukke angrebet ned, som kommer frem til en skudmulighed. Morten Green får 2 minutter for tripping, og Canada begynder deres powerplay.
Oliver Lauridsen spiller Frederik Storm, som havde endnu en kæmpe mulighed.
Dommerne ser på videoreplay, for at bedømme, om den foregående chance i virkeligheden var et mål. Desværre ikke.
Canadierne får det meste ud af Danmarks powerplay. De ligger højt oppe på banen, og stresser danskerne. Vi har dog lige haft en kæmpe mulighed, da Morten Madsen næsten scorer.
Endnu et powerplay til Danmark. Kan vi score i overtals-situationen igen?
Vi er i gang
En lille opdatering fra lægestaben: Daniel Nielsen fik i 1. periode en skøjte ind på kravebenet og fik en flænge. Han spiller videre, på diverse smertestillende piller.
Så er vi snart klar til 2. periode. Det bliver spændende at se, om Danmark kan holde det høje tempo mod en af favoritterme til VM-Guld.
Nu er der pause. Danmark har formået at skabe store chancer, men det Canadiske hold har løbende forfinet det offensive spil.
Danskerne opnår en to-mod-en situation. Efter to fejlslåede angreb ryger bolden ned til det danske mål, men ikke flere mål i denne periode
Canada er særdeles stærke i Powerplay-situationer, og danskerne skal nu spille perioden ud i undertal.
Oliver Lauridsen får Danmarks første to minutters udvisning.
Canada har haft næsten dobbelt så mange skud på mål, men har altså ikke fået noget ud af det endnu
Danmark leger kispus med Canada. Vi formår at holde fast på pucken i den canadiske zone, mens vi laver udskiftninger.
Canada ser ud til at have kommet sig over det danske mål, og lægger hårdt pres på de danske backs.
Den danske NHL-spiller, Mikkel Bødker skar igennem det canadiske forsvar, og fik plads til en afslutning, men desværre intet mål.
Canada stiller med et stærkt mandskab, som kun mangler de spillere, der er i gang med Stanley Cup på hjemmefronten.
De sidste 10 år har Danmark spillet mod Canada 2 gange. i 2003 blev det til 2-2, i 2006 tabte Danmark 5-3
Debutanten Oliver Lauridsen gør det næsten til 2-0, men angrebet lykkedes ikke. En fantastisk start for Danmark i denne kamp.
Fantastisk udnyttelse af powerplay-situationen. Green får frit spil midt på banen, og han scorer på chancen!
GREEN SCORER!
Morten Green havde et fint skud på mål, efterfulgt af en Canadisk udvisning. Det bliver spændende at se, om vi kan udnytte vores powerplay
Danmark kæmper for overlevelse ved A-VM, og dagens kamp mod Canada er ikke ligefrem den nemmeste opgave, for et dansk hold, der mangler Frans Nielsen, Lars Eller, Jannik Hansen og Peter Regin.
Og vi er i gang
Så er vi ved at være klar til dagens opgør med Canada, vel nok et af verdens største ishockeynationer.

16:19
De første minutter har ikke budt på noget etableret spil endnu fra nogen af holdene
16:19
Danmark ser ud til at gå helt uimponeret til værks
16:21
Pucken er mest i den danske ende, men uden at canadierne bliver farlige
16:22
Kampens første udvisning kommer efter Danmark har været i angreb og haft kampens første afslutning
16:24
Danmark scorer!!
16:24
Morten Green bringer danmark foran mod Canada. God pasning og assist fra Kim Staal
16:27
Frederik Storm sætter et brag af en tackling ind på en canadier, der bliver smadret hårdt op mod banden
16:28
Der bliver generelt tacklet i gennem fra de danske spillere
16:29
Der er kun spillet lige over seks minutter, men canadierne er allerede begyndt at vise lidt frustrationer
16:34
Mikkel Bødker tager en god tur op gennem banen og får afsluttet, men uden scoring
16:35
Giroux fyrer et slagskud af, men Simon Nielsen griber den
16:35
Misforståelse i Canadas forsvarszone og Bødker lige ved at få proppet en retur i nettet
16:37
Canada har et mere teknisk end fysisk hold, men de har alligevel skruet op for tacklingerne
16:39
Snart kun fem minutter tilbage og Danmark stadig helt fortjent i front
16:40
9-6 i afslutning i Canadas favør, uden nogen af dem dog har været faretruende
16:42
Bjorkstrand dukker sig og en canadier giver banden en voldsom tackling og ryger efterfølgende på røven. Kvikt lavet af Bjorkstrand
16:43
Stemningen i Globen er lidt fesen, men et par danskere prøver at sætte gang i den
16:46
Mikkel Bødker opsnapper en tværpasning i Canadas power play, men to mod en misbruger Danmark desværre af to omgange
17:04
Det er canadierne så ikke nu. Tripping til Giroux på Lassen. To minutter i boksen
17:07
Nu er der tvivl omkring Morten madsens afslutning. Den var måske alligevel ind. Dommerne kigger på sagen
17:07
Danskerne appellerede ikek for mål, og der kom da heller ikek noget ud af videokiggeriet
17:08
Hver gang Canada har chancen, sætter de en hård tackling ind nu
17:09
God pasning fra Oliver Lauridsen, der spilelr Frederik Storm fri. Skyder dog i skinnerne på den canadiske keeper